Belediyespor Her Branşta İddalı

Sungurlu Belediyespor güreş takımı 2. Lig D grubu 1. Haftada deplasmanda Bafra Belediyesini 7-1 yenerek grup ikinci olarak haftayı tamamladı.
Sungurlu Belediyespor güreş takımı çekişmeli maçlar sonunda Bafra Belediyespor güreş takımını 7-1 yendi. İstanbul Pendik Belediyespor ile çok çekişmeli mücadeleler yaşandı. Çekişmeli geçen müsabaka son sikletin kaybetmesi ile Pendik Belediyespor’un 5-3 galibiyeti ile sonuçlandı. Pendik Belediyespor ayrıca Samsun Bafra belediyesporu 8-0 mağlup etti ve grupta liderliğe yükseldi.
Teknik direktör Fevzi Çakmar açıklamasında, “Sporcuların canla başla mücadele ettiğini Pendik Belediyespor maçının talihsiz bir şekilde kaybedildiğini ve buna takım olarak çok üzüldüklerini belirtti. Çakmar Ayrıca; ”Konsantre bozmaya gerek olmadığını Pendik Belediyespor’ u kendi sahalarında yenerek telafi edip Sungurlu’ daki maça final havası ile çıkmak istediklerini bildirdi. Sungurlu Belediye Başkanı Abdukadir Şahiner Başkanımıza ve Sungurlu Belediyespor kulübü Başkanı Bahri Sezen’ e,Güreş takım sorumlusu Mehmet Fenercioğlu’ na ve kulüp yönetimine bu imkanları takıma sundukları için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerinde bulundu.
D GRUBU
1-İstanbul Pendik Belediyespor Kulübü : 4